Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Proces de partaj

Buna ziua. Cine m ar putea ajuta in legatura cu un proces de divort si partaj si ce sanse de reusita as avea daca as intenta un astfel de proces?
De aproximativ 1 an de zile partenerul de viata nu mai achita nici un fel de obligatie in ceea ce priveste locuinta comuna, are 2 credite la banca, iar pentru unu din ele este somat mereu sa plateasca ratele restante, in pofida faptului ca veniturile lui sunt intre 3000 si 4500 de ron. Copii sunt majori si nu au nici un fel de proprietate, iar unul din ei este inca student la zi.
Banii din creditele respective nu s au materializat in vreun bun material in afara de un automobil, care nu mai functioneaza.
Avand in vedere ca salariul meu este de 1400 de ron, cu greu ma descurc sa achit toate facturile la casa si sa mai cumpar si de mancare.
Actiunea vreau sa o intreprind pentru a nu pierde locuinta la banca unde are creditul, de aceea as vrea sa obtin apartamentul pe numele meu si lui sa ii platesc o sulta lunara.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 18:16, 24 Mai 2012
buna ziua
discutati in fata unui mediator poate intleege si accepta sulta
bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oare creditorul ii vor da afara din casa ? areting areting Sora sotului meu a facut un credit de nevoi personale cu ipoteca acum 2 ani in urma. Datorita unor evenimente din viata ei a ajuns in neplacuta situatie de a ... (vezi toată discuția)
Executare silita mykiduta mykiduta Buna ziua,sotia mea a primit o comunicare de executare silita de la un BEJ din Bucuresti in numele celor de la [editat] Constanta pentru o datorie la o ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri si datorii adiandrada adiandrada am divortat de fosta sotie in 2011. Am incheiat in fata notarului un partaj voluntar prin care ea imi cedeaza mie cota-partea ei din apartament in schimbul ... (vezi toată discuția)