Buna ziua! Momentan sunt in concediu crestere copil si mai am 1 an. As dori sa stiu daca primesc indemnizatie si alocatie ptr cel de-al 2-lea copil in cazul in cazul in care raman insarcinata si nasc inainte de iunie 2013 cand se termina actualul concediu. Mai este valabil ce am lucrat inainte?
sunt in concediu crestere copil si mai am 1 an. As dori sa stiu daca primesc indemnizatie si alocatie ptr cel de-al 2-lea copil in cazul in cazul in care raman insarcinata si nasc dupa martie 2013 cand se termina actualul concediu.
Ce indemnizatie o sa primesc, dc o sa fie diferenta de o luna sau doua de cand mi se termina primul concediu si nasterea celui de-al 2-lea copil.
multumesc
1. Dupa ce se termina CCC1 reluati activitatea la locul de munca de unde ati intrat in CCC1
2. - Apoi beneficiati de concediu de maternitate (126 de zile = sarcina si lauzie = pre si postnatal) si apoi de CCC2.
- Procedati la fel cum ati procedat cand ati solicitat CCC1.
3. - Indemnizatia pentru CCC2 se calculeaza 75% din media veniturilor impozabile pe cele 12 luni premergatoare nasterii copilului.
- In aceste 12 luni intra veniturile pe care le-ati obtinut in timpul CCC1, cooncediului de maternitate si eventuale salarii.
Concediu maternitate
maryag
am nascut in 23 martie 2011 o fetita si am concediu de crestere pana in 23 martie 2013.si primesc 200 de lei alocatie si 860 de lei indemnizatie in total1060 ... (vezi toată discuția)