avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Care este valoarea unor diplome recunoscute ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Care este valoarea unor diplome recunoscute international in domeniul stylingului coafura?

Se urmareste autorizarea la ANC (Autoritatea Nationala pentru calificari) si Ministerul Muncii predarea unor cursuri de specializare/perfectionare styling coafura a unei persoane care are diplome recunoscute international, la cele mai bune scoli. Pentru aceasta, este nevoie de un certificat de formator. Intrebarea este: ce valoare au aceste diplome recunoscute international in demersurile acesteia pentru autorizare ca formator si ar putea cumva echivala aceste diplome cu certificatul de formator sau ceva de genul..?

Alte discuții în legătură

Procedura autorizare ministerul muncii cod caen 8532 Frezia84 Frezia84 Ma poate ajuta cineva cu cativa pasi orientativi (si indicarea legislatiei incidente) pentru autorizarea activitatii la Ministerul Muncii constand in 8532 ... (vezi toată discuția)
Procedura autorizare de catre consiliul national de formare profesionala si ministerul muncii curs styling Frezia84 Frezia84 As fi recunoscatoare daca m-ar putea lamuri cineva cu privire la urmatoarele aspecte.Vreau sa autorizez niste cursuri de styling coafura (de specializare, nu ... (vezi toată discuția)
Acte necesare site e-learning ? pfm18i pfm18i Buna ziua, Vreau sa deschid un site de cursuri on-line. Se poate se fie domeniul meu, eu sa il administrez, dar sa am o colaborare cu o firma (firma are ca ... (vezi toată discuția)