avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dreptul familiei- partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dreptul familiei- partaj

Am cumparat un magazin in 1999 si l-am inchiriat in 2006. In 2007 m-am casatorit si in 2011 am divortat. Chiria pe magazin a fost bun propriu sau bun comun?

In iunie 2011 am vandut magazinul, la o luna dupa ce introdusesem actiunea de divort. Banii obtinuti sunt bun propriu sau bun comun ? Mentionez ca divortul s-a pronuntat la 1 nov. 2011 si comunitatea de bunuri nu este inca lichidata.
Cel mai recent răspuns: Anamaria Plevit , Avocat 23:00, 5 Iunie 2012
sunt de acord cu ceilalti utilizatori ai forum-ului..m-am grabit citind mesajul si am confundat data cumpararii magazinului cu data incheierii casatoriei. scuze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri Nicolasbyn Nicolasbyn Înainte de căsătoriei soția deținea o garsoniera, după căsătorie am vândut-o și am cumpărat un apartament pe numele ei cu precizarea că este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua bani din casa dobandita inainte de casatorie si vanduta ... bubu 71 bubu 71 Buna ziua Bani din casa dobandita inainte de casatorie si vanduta in timpul casatoriei se impart la divort ? (vezi toată discuția)
Bun propriu RodicaCon RodicaCon Buna ziua. Valoarea in bani obtinuta in timpul căsătoriei a apartamentului cumpărat înainte de casatorie este bun propriu? Dar valoarea in bani a ... (vezi toată discuția)