avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Subiecte forum
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Subiecte forum

Cand dau click pe Profilul meu/Status imi apare o lista cu toate subiectele din forum unde am scris. Cum pot face sa urmaresc doar o mica parte dintre aceste subiecte, la alegere, si sa nu mai imi apara toate subiectele?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 20:00, 2 Iunie 2012
Buna,

Intrati pe prima pagina a forumului unde scrie "Urmarite". Aveti posibilitatea sa deselectati subiectele pe care nu doriti sa le mai urmariti dand click pe "nu vreau sa mai urmaresc discutia".

Sau langa avatar, la "Newsletter / Alerte forum", aveti "Alerte forum", unde puteti deselecta subiectele respective.

Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Iunie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - nu mai primesc newsletters de la avocatnet marial marial nu stiu ce s-a intimplat dar de aprox 2 saptamini nu mai primesc nimic de la dvs,am gresit cu ceva? maria (vezi toată discuția)
Informatii avocatnet elvira rosianu elvira rosianu nu mai stiu ce am gresit acum cateva luni, dar nu mai primesc comunicarile zilniice de la AvocatNet. ce trebuie sa fac pentru a primi automat pe e-mail ... (vezi toată discuția)
Radiere cont avocat net ContSters159916 ContSters159916 Buna ziua, Cum pot sa mi sterg contul de pe avocat.net Multumesc (vezi toată discuția)