Mesajul meu este in special pentru sotiile de navigatori, care dupa divort nu sunt interesati decat sa-si insele copiii pe care pretindeau ca-i iubesc. Toata lumea le sfatuieste pe mame sa nu se lupte, sa-si vada de viata lor pentru ca nu au sanse de reusita. Eu vreau sa spun ca trebuie sa se lupte pentru ca exista judecatori in tara asta care fac dreptate, chiar daca nu-si permite mama sa plateasca un avocat.
Vreau sa va multumesc tuturor care m-ati ajutat si sa aveti parte numai de lucruri bune in viata!
Am cerut pensia in suma fixa pentru cei doi copii de navigator si de la 300 lei am obtinut 1500 lei . In parte datorita dvs!
Va multumesc si doresc succes tuturor!
Doamna Anipani, m-ati intrebat despre suma obtinuta. Am deschis actiunea de majorare pensie de intretinere in sept in orasul in care locuiesc cu copiii, s-a considerat ca trebuie sa se judece in orasul unde locuieste fostul sot. Acolo s-a inregistrat dosarul in ianuarie, iar pe 7.06 mi s-a aprobat suma majorata, care se va plati din septembrie. Pentru suma restanta am o plangere la politia din localitatea fostului sot, la care dupa doi ani s-a dat neinceperea urmaririi penale. Am facut plangere la Parchet impotriva rezolutiei date, care mi s-a respins. Am facut o alta plangere la Judecatorie impotriva rezolutiei date si am impresia ca aceasta va avea mai mult succes. Voi vedea peste cateva zile, dar oricum sper ca va conta faptul ca deja am castigat actiunea de majorare la aceasta Judecatorie. Tot pentru suma restanta am plangere si in localitatea unde locuiesc eu, aici lucrurile s-au miscat mult mai repede si nu au fost influente de nici un fel, asa ca am sanse, desi , sau mai ales pentru ca in dosar sunt multe minciuni spuse de fostul meu sot.
Va doresc succes si dvs!
Rezolutie dosar penal
Livica
S-a dispus NUP in dosarul penal pe care-l am pe rol de anul trecut pt ca fostul sot, navigator, nu plateste pensia corect. Spune \" Referitor la inscrisurile ... (vezi toată discuția)