avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... despre partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

despre partaj

buna ziua as dori sa stiu daca se poate face partaj pe un apartament pe numele amandorura dar care este ipotecar si doar soul a platit ratele eu fiind casnica
Cel mai recent răspuns: iulia1906 , utilizator 17:26, 17 Iunie 2012
partaj se poate face, dar cum doriti sa-l partajati ? ce pretentii aveti la partaj si in legatura cu plata in continuare a creditului ( casa si creditul fiind la pachet) ?
da apartamentul este luat cuun credit am facut o refinantare si am girat cu locuinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si partaj pe cale amiabila la notar MINOC MINOC Buna ziua, Eu si sotul meu vrem sa divortam pe cale amiabila. Avem un copil minor de 6 ani. Avem in proprietate o garsoniera luata prin credit ... (vezi toată discuția)
Pot sa am pretentii si sub ce forma? sandu_muresan sandu_muresan buna seara, suntem in faza in care sotia mea doreste sa divorteze. doresc sa vin cu anumite precizari lamuritoare. m/a anuntat acum 12 zile despre intentia ei ... (vezi toată discuția)
Divort la notar si partaj credite adtr adtr Buna ziua, Eu si sotul meu vrem sa divortam, suntem amandoi de acord, avem un copil de 8 ani. Am vrea sa divortam la notar, si tot acolo sa facem partajul. ... (vezi toată discuția)