avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate vinde casa fara partaj?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate vinde casa fara partaj?

Tatal meu a murit, mama locuieste la mine mai am 4 surori se poate vinde locuinta mamei daca nu are partajul facut?:sorry: Astept raspunsul dumneavoastra . Va multumesc anticipat.
trebuie dezbatuta succesiunea. Mama dvs sa mearga la un notar public cu certificatul de deces al bunicii dvs,acte de proprietar ale bunicii dvs si apoi notarul va face actele de succesiune.
Notarul public va va spune tot ce va trebuie sa faceti.
aveti o situatie foarte simpla, nefiind decat un mostenitor, mama dv.
Mergeti la notar cat mai repede, sa speram ca se poate considera acceptarea tacita a mostenirii (mama a ramas in acea casa, nu?) altfel puteti pierde totul. Faceti succesiune cat mai repede si apoi vanzarea.
Dupa dezbaterea succesiunii se poate proceda la instrainarea dreptului de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune foster foster Buna ziua si ma bucur ca exista un forum cu asa ceva ptr toata lumea. Am si eu o problema putin mai conplicata parerea mea in legatura cu succesiunea pe ... (vezi toată discuția)
Succesiune /informații RodicaAurica RodicaAurica Succesiune /informații Buna ziua, Va solicit ajutorul pentru o situație foarte complicată. Suntem mai multi frați și părinti noștri au decedat în ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa 15 ani kike kike Tatal meu a decedat in anul 1995.Nu am facut succesiunea pana in prezent.Nu am facut succesiunea nici dupa bunicii paternali .Ce parere aveti;trebuie facute ... (vezi toată discuția)