Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Termen de raspundere institutii publice

Am trimis o scrisoare unei primarii, au trecut 30 de zile si nu mi s-a raspuns. Care este legea care precizeza ca institutiile publice sunt obligate sa raspunda in scris in maximum 30 de zile? Conform noului cod civil este legea nr. 544/2001?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 15:11, 18 Iunie 2012
Conform art. 8 alin. 1 din OG 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor, autoritatile si institutiile publice sesizate au obligatia sa comunice petitionarului in termen de 30 de zile de la data inregistrarii petitie, raspunsul, indiferent daca solutia este favorabila sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege privind comunicarea raspunsului la petitii prin posta electronica? eusaisapte eusaisapte Buna ziua, inafara de CPP si CPC si Legea 544/2001 care este legea pentru comunicarea raspunsului la petitii prin posta electronica de catre alte ... (vezi toată discuția)
Timpul de raspuns HUBARDONI HUBARDONI Am trimis o scrisoare recomandata cu confirmare de primire la Finante. Au primit-o in 31 martie. In cat timp trebuie sa primesc raspuns? (vezi toată discuția)
Resurse umane floreadantes floreadantes lucrez intr-o primarie personal contractual am solicitat conform legi 188/1999 art.2 alin 3, si art 54 transformarea postului din contractual in functionar ... (vezi toată discuția)