Buna ziua!
Sotul meu si-a depus cererea de demisie in data de 10.05.2012 cu perioada de preaviz de 20 zile lucratoare . ultima zi a preavizului fiind 06.06.2012. In data de 28.05.2012 a existat o intelegere nescrisa pe baza careia sotul meu ar fi trebuit sa continue activitatea in cadrul firmei , in alta functie si cu un alt salariu cu termen de concretizare 18.06.2012 . Dupa perioada de executare a preavizului , mai precis pe perioada 11-15.06.2012 sotul meu a avut nevoie de o saptamana de concediu medical care a fost depus la firma . In conditiile actuale : perioada de preaviz a expirat iar firma nu a emis nici un act aditional la contract , dar in conditiile acestui concediu medical , cum este afectata dorinta sotului meu de a nu mai continua relatia de munca cu firma angajatoare ? Neexistand nici o hartie scrisa care sa prelungeasca c.i.m. al sotului meu , concediul medical ii poate afecta vechea demisie , sau este considerat nul ?
Buna ziua !
As mai avea o intrebare pentru o colega . Daca lucreaza in cadrul unei firme pe un post iar la aproximativ 30 de zile sarcinile sale de servici sunt mult mai multe decat a negociat , cu mentiunea ca nu a intrat in posesia unei fise a postului si cu un contract pe perioada determinata de 6 luni ce se intamla daca hotaraste sa nu mai mearga la servici incepand cu ziua urmatoare. Care ar fi consecintele , si cum ar trebui sa procedeze.
Multumesc .
Daca va lipsi nemotivat de la serviciu exista posibilitatea sa i se desfaca disciplinar raportul de munca ... influenta prea mare pentru viitor nu ar fi aceasta modalitate de incetare a c.i.m.