eugen68octavian a scris:
Până în 2015 stimată doamnă vă caută băieţii cu ochi albaştrii şi-n gaură de şarpe...
Dacă te duci la miliţie să predai permisul fără hot judecătorească ştampilată definitivă şi irevocabilă miliţiştii nu ţi-l iau că aşa "e" ei capete pătrate....Pun carul înaintea boilor de multe ori. Eu am fost în situaţia asta, cu hot din primă instanţă am mers la poliţie să-l predau şi nenea miliţistu de acolo de la ghişeu a zis că nu mi-l ia pentru că programul de calculator îi cere să introducă numărul de hotărâre definitivă şi irevocabilă, altfel îl dau degeaba nu începe să curgă suspendarea...(eu cu permis dar fără permis)
Pe mine pot sa ma caute doar ca sa-mi ia ...caii de la bicicleta...
Pe de alta parte, nu inteleg de ce sa-l caute pe om daca, atunci cand se duce el insusi sa-l predea, ei il trimit la plimbare pentru te miri ce motive? (lasand la o parte faptul ca ei sunt parte in cauza in care s-a pronuntat hotararea si ca aceasta li se comunica si lor.)
Eu il puneam pe nenea de la ghiseu sa-mi dea in scris de ce nu mi-l ia.
Adica...zau daca pricep...Dupa acest mod de a proceda, suspendarea ar depinde...dupa capul lor...,exclusiv de momentul cand vrea muschiul detinatorului sa predea carnetul. Ceea ce n-are logica...juridica. Poate doar militieneasca, pentru ca sanctiunea nu are cum sa depinda exclusiv de vointa sanctionatului.