Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

firme de recuperatori

buna ziua. o rata la o banca pentru un credit de nevoi personale fara ipoteca nu a putut fi platita de aproape un an. motivul a fost lipsa locului de munca. banca a cesionat creditul respectiv unei firme de recuperatori. poate acea firma sa vina sa ia lucruri din casa fara o hotarare judecatoreasca? nu s-a semnat nimic cu acea firma. s-a discutat la telefon. astept raspuns pe baza legii. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: lazzaretto , utilizator 08:41, 25 Iunie 2012
Firma respectiva poate demara procedura de executare silita doar in baza legii si dupa incuviintarea instantei.
va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit cesionat de banca catre firma de recuperare cordis claudia cordis claudia stiu cresc.a s-a mai scris despre acest subiect dar nu am reusit sa ma lamuresc.am un credit de nevoi personale cu ipoteca din 2007 cu care mi-am construit ... (vezi toată discuția)
Executare silita sofiac sofiac Buna seara Am facut in 2005 un credit de nevoi personale, am platit pana in 2009 cand am intrat in somaj si cum nu am reusit sa scad foarte mult rata cu banca ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale ContSters253405 ContSters253405 Buna ziua! am 2 credite de nevoi personale pe care nu am mai putut sa le achit( nu sunt k ipoteca)in prezent dosarul meu din cate am inteles se afla la o firma ... (vezi toată discuția)