avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice FISA FURNIZORI DECLARATI CASTIGATORI
Discuție deschisă în Achiziţii publice

FISA FURNIZORI DECLARATI CASTIGATORI

Buna ziua am si eu o intrebare
Am un control la achizitii si contabilitate si printre altele mi se solicita fisa furnizorilor declarati castigatori
Aveti idee ce documente trbuie sa prezint exista un formular?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:06, 11 Ianuarie 2013
avem incheiat acord cadru cu un singur operator
in momentul in care am avut bani pentru a putea incheia un contract subsecvent (cf HCL-SUMA PT LUCRAREA RESPECTIVA)am trimis o instiintare respectivului operator pentru a veni sa incheiem contract in data de....pentru suma de... cf acord cadru ATAT
In seap am publicat contract subsecvent (in anrmap-NU )
Ultima modificare: Joi, 6 Septembrie 2012
biankka, utilizator
Interventie moderator

biankka, va rog insistent ca atunci cand aveti o problema noua sa deschideti topic separat si sa ii dati un titlu care pe cat posibil sa reflecte subiectul.
Multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii publice - reluarea competitiei Nootropic Nootropic Achizitorul deruleaza un acord cadru cu 3 operatori, atribuirea contractelor subsecvente se face prin reluarea competitiei , anume, prin solicitarea ... (vezi toată discuția)
Acord - cadru vizamali vizamali Am incheiat un acord-cadru de furnizare produse cu valabilitate de 2 ani . Pe perioada de valabilitate a acestui acord cadru nu s-a incheiat niciun contract ... (vezi toată discuția)
Acord cadru Grigore Carmen Grigore Carmen Care este procedura de reofertare pe acord-cadru? Va multumesc... (vezi toată discuția)