Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebare...

buna...seara! de aproape un an am inaintat un proces de mostenire (scuze daca nu asta e terminologia dar nu am terminat dreptul)proces care are deci o problema...dureaza de un an. si nu pentru ca cineva s-ar opune, ar contesta ceva ci ptr ca expertul judecatoresc spune ca primaria nu are cartea funciara cu pamanturile ce trebuiesc impartite ci are doar suprafetele pamanturilor, fara vecini, locatie etc.si totusi impozitul mi l-au luat cei de la primarie.
a doua intrebare ar fi daca un proces inceput cu un anumit avocat, cel care de un an nu a facut aproape nimic, se poate schimba cu un altul cu ceva "cohones" mai bine crescute.

va multumesc si astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: goedel , utilizator 21:56, 6 Ianuarie 2009
multumesc mult pentru promptitudinea cu care s-a raspuns...

sa spun mai multe despre caz, poate, poate...bunicul si bunica, morti amandoi. bunicul in 1986, bunica acum un an. bunicul avea la activ alte 2 casatorii din care 4 copii. bunicul plus bunica=tata, mort si el acum 11 ani. pamanturi cumparate si impreuna dar si de catre bunica singurica, cand inca era nemaritata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de proprietate paula21 paula21 buna ziua ,ma numesc paula si as dori sa ma sfatuiti si pe mine intr-o problema,mama mea a scos ieri de la primaria comunei vidra un act de proprietate a ... (vezi toată discuția)
Incercare de a fi inlaturat de la mostenire giv giv Buna ziua. Va supun atentiei urmatoarea problema: Tatal meu a decedat in anul 2015. Tatal sau a decedat in anul 2010. Eu i-am mostenit pe amandoi si am ... (vezi toată discuția)
Dreptul de mostenire ManolacheAna-Maria ManolacheAna-Maria Bunica mea a fost casatorita 29 de ani cu un domn alaturi de care a platit in 25 de ani apartamentu,insa nu a fost niciodata trecuta ca si coproprietar in ... (vezi toată discuția)