daca in anul 2011 am lucrat pe o firma care in septembrie a fost vanduta si peste 3 luni radiata de noul patron iar eu in sept mi am facut transfer pe alta firma ca si angajat, iar in februarie 2012 am nascut actele necesare dosarului de indemnizatie :fisa fiscala si adeverinta de venit dupa vechea firma nu am de unde sa o iau ca numai exista si nu au fost depuse la administratia financiara.. ce as putea face in cazul asta pentru ca eu am lucrat neintrerupt si din cauza asta nu mi pot depune dosarul de indemnizatie.
Am inteles!o sa incerc si cu aceasta optiune,si sper sa reusesc.sunt un pic sceptica,deoarece ma gandesc ca daca asta era solutiain cazul in care nu am fisa fiscala,,ma trimeteau acolo de prima data,si nu imi refuzau de atatea ori dosarul pe motiv ca nu am fisa fiscala.multumesc oricum,si am sa revin cu detalii,sper eu bune!
In principiu, sunt foarte putine persoane din sectorul bugetar care va pot indruma corect .. sunt foarte multe situatii care nu sunt reglementate prin lege si nimeni nu poate sti care este solutia corecta pentru a putea beneficia de un drept legitim in astfel de cazuri.
Exista si posibilitate ca AJPIS sa va refuze in continuare dosarul , situatie in care solutia pentru a afla adevarul este sa va adresati instantei de judecata.