avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Am aplicat pentru testare \"superLEGE\", dar nu am ...
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Am aplicat pentru testare "superLEGE", dar nu am primit...

:"> Nu am primit invitatie.
Puteti sa va uitati in baza de date si sa-mi spuneti din ce cauza?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Herra_ , utilizator 12:04, 1 Iulie 2012
nu reusesc sa ma loghez...imi da eroare
BUna ziua,

Rabdare, va rugam. Asa cum scriam si pe site, datorita numarului mare de conturi care se fac in acest moment, e posibil sa apara o intarziere intre momentul completarii formularului de inregistrare in SuperLege.ro si momentul primirii emailului de confirmare a contului.

O zi frumoasa si multumim pentru incredere.

PS
Ca sa verific mai bine, m-ar ajuta sa imi dati adresa de email cu care v-ati facut cont. Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 1 Iulie 2012
Alin Popescu, administrator
Domnule Alin,
Acum doua zile am completat formularul (cu succes) si urma sa primesc "invitatia".
Nu am primit nimic.
Va multumesc pentru rabdare (eu nu prea am).
Ultima modificare: Duminică, 1 Iulie 2012
Herra_, utilizator
adresa de email este

office_iru@yahoo.com

parola nu o mai stiu:">
Am inteles. O sa ma interesez, sa vad ce s-a intamplat cu invitatia dvs. Oricum, daca nu a venit pana acum, cred ca ar fi o idee buna sa va faceti din nou cont, folosind aceeasi adresa de email. Singura explicatie care imi vine in minte este ca, dintr-un motiv sau altul, nu ati scris corect adresa de email.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Problema urgenta pentru admini sau moderatori uwritetherules uwritetherules buna seara. am o problema. in urma cu ceva timp m-am inregistrat aici cu un alt user pe alt e-mail. am incercat sa ma loghez dar nu mai tin minte parola ... (vezi toată discuția)
Probleme de securitate avocatnet!? MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE Astazi am intampinat o problema care mi s-a parut de-a dreptul incredibila! Incerc sa intru pe contul meu (MIHAI GRIGORE) cu parola mea si mi se spune user ... (vezi toată discuția)
Anaf rambursare tva extern loredanatenea loredanatenea Buna seara! A intalnit cineva eroarea \\"EROARE !!! Procesul de validare al certificatului a generat o eroare. Transmiteti un email la adresa ... (vezi toată discuția)