Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

INTREBARE

Proprietarii de la scara vecina si.au construit sarpanta fara sa coboare burlanul pana la nivelul solului,lasand doar orizontal aproximativ 50cm de burlan de scurgere.Acest lucru este legal? Nu ar fi nici o problema daca toata apa nu s.ar scurge la mine in fata(,eu stand la parter la scara alaturata ) si nu ar improsca pe pereti,va multumesc!

Alte discuții în legătură

Teren intravilan retrocedabil intr-o comuna poate fi schimbat cu teren extravilan ? mariana-magda mariana-magda Buna ziua. Va expun urmatoarea problema. In comuna x, terenul intravilan pe care sunt indreptatit sa il revendic provine din teren care inainte de 1945 era ... (vezi toată discuția)
Probleme burlan crisss2011 crisss2011 Buna ziua Am cumparat acum o luna un apartament la etajul 4. Acesta are sarpanta deasupra facuta acum multi ani , nu stiu daca este facuta cu autorizatie nici ... (vezi toată discuția)
Legalitate modificare burlane/jgheaburi Dilighiani Dilighiani Buna ziua, Intrebarea este despre legalitatea modificarilor aduse la sistemul de jgheaburi/burlane ale unui bloc. Este vorba despre un bloc interbelic cu 6 ... (vezi toată discuția)