avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Licitatie off cu incarcarea documentatiei de ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Licitatie off cu incarcarea documentatiei de calificare in SEAP

Buna ziua, particip la o licitatie offline, in a carei fisa de date nu se solicita depunerea documentatiei la o anumita adresa, ci incarcarea ei in SEAP pana la o anumita data. Intrebarea mea este: documentele de calificare trebuiesc semnate si stampilate fizic, apoi scanate si incarcate in SEAP, sau se vor incarca asa cum sunt completate pe calculator, fara semnatura si stampila?
Nu scrie in fisa de date ca acestea sa fie semnate si stampilate nici fizic si nici cu semnatura electronica. Se accepta nesemnate?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 14:49, 12 Iulie 2012
Problema este ca daca un ofertant a intocmit oferta fara luarea in considerare a clarificarii din ultima zi nu poate fi descalificat, intrucat poate invoca ca nu a luat cunostinta in termen de ea. Asta in cazul in care nu a declarat la deschidere ca a avut obiectiuni la procedura.
Cred ca era mai corect ca legislatia sa nu prevada aceasta "portita", cu "chiar daca..." care mai mult incurca.

Referitor la online vs.offline - la sectiunea IV.1.1 a) din Fisa de date chiar este bifat "offline" ?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iulie 2012
vlad nicolae, moderator
Da, era bifat "offline", am cerut clarificari in urma cu ceva timp si acum s-a amanat data de depunere a documentatiei si s-a corectat in privinta procedurii, "online", fara licitatie electronica.
Alta problema: listele de cantitati s-au modificat aparand articole noi, asta presupunand costuri suplimentare substantiale. Nu trebuia modificata proportional si valoarea estimata a lucrarii?
daca modificarea caietului de sarcini este una substantiala, influentand chiar valoarea estimata, din pct. meu de vedere procedura trebuie anulata,
In conformitate cu art.2 din Ord. ANRMAP 171, nu este permisa modificarea Documentatiei de atribuire, cu atat mai mult introducerea de articole suplimentare in caietul de sarcini. Faceti -le o notificare conform art.256^1, alin.1 din OUG 34.
Avand in vedere ca intreaga documentatie se incarca pe SEAP, notificarea urmeaza acelasi circuit, sau trebuie trimisa oficial la adresa AC?

Alte discuții în legătură

Pret licitatie criptat eronat !!! dcarmen dcarmen Rog mult lamuriri. In urma unei licitatii online, s-au atasat toate actele solicitate cf caiet de sarcini, insa la rubrica din SEAP - la oferta financiara s-a ... (vezi toată discuția)
Licitatii publice on line in seap SAVASTRE SAVASTRE am o nelamarurire...sau mai multe: vreau sa particip la o licitatie publica on line . Cine imi trimite documentele de calificare? seap-ul sau autoritatea ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica seap dcarmen dcarmen Buna ziua, Am participat in calitate de ofertant la o licitatie pe Seap. Din neatentie am atasat documentele solicitate fara semnatura electronica (docum au ... (vezi toată discuția)