avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Licitatie off cu incarcarea documentatiei de ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Licitatie off cu incarcarea documentatiei de calificare in SEAP

Buna ziua, particip la o licitatie offline, in a carei fisa de date nu se solicita depunerea documentatiei la o anumita adresa, ci incarcarea ei in SEAP pana la o anumita data. Intrebarea mea este: documentele de calificare trebuiesc semnate si stampilate fizic, apoi scanate si incarcate in SEAP, sau se vor incarca asa cum sunt completate pe calculator, fara semnatura si stampila?
Nu scrie in fisa de date ca acestea sa fie semnate si stampilate nici fizic si nici cu semnatura electronica. Se accepta nesemnate?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 14:49, 12 Iulie 2012
toate documentele de depune in seap in cazul licitatiilor online. doar daca este imposibilitate tehnica (datorata SEAP ului) documentele se comunica la dresa autoritatii/operatorului
In HG 1660 nu am vazut referinte decat la transmiterea documentelor privind clarificari prin SEAP.

Avand in vedere ca o notificare are caracterul unei comunicari oficiale, consider ca daca este transmisa pe cale obisnuita, trebuie luata in considerare oricum.

Asa cum este prevazut in OUG 34, oricum notificarea are efect juridic destul de redus, contestatia la CNSC fiind mult mai importanta.

Parerea mea este sa apelati la sprijinul unei persoane cu pregatire juridica cu experienta in achizitii publice care sa va sprijine, pentru a avea un rezultat.

Atentie la termenele de contestatie ! Ele decurg din momentul publicarii modificarilor in SEAP.
Ultima modificare: Joi, 12 Iulie 2012
vlad nicolae, moderator
Asa este. N-am inteles sensul notificarii la care se referea intrebarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pret licitatie criptat eronat !!! dcarmen dcarmen Rog mult lamuriri. In urma unei licitatii online, s-au atasat toate actele solicitate cf caiet de sarcini, insa la rubrica din SEAP - la oferta financiara s-a ... (vezi toată discuția)
Licitatii publice on line in seap SAVASTRE SAVASTRE am o nelamarurire...sau mai multe: vreau sa particip la o licitatie publica on line . Cine imi trimite documentele de calificare? seap-ul sau autoritatea ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica seap dcarmen dcarmen Buna ziua, Am participat in calitate de ofertant la o licitatie pe Seap. Din neatentie am atasat documentele solicitate fara semnatura electronica (docum au ... (vezi toată discuția)