Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Nu mai pot plati o rata!

Nu mai pot plati o rata la o banca alta decat banca la care am cardul de salariu. Imi poate bloca cardul de salariu pana la popire din salariu? Creditul este de nevoi personale fara ipoteca si girant.
Cel mai recent răspuns: cezarica04 , utilizator 22:49, 4 Iulie 2012
Buna ziua
Daca se ajunge la executare silita (de regula dupa 90 zile intarziere) banca va poate propri(executa) 30% din salariu
Cu stima
Chiar daca nu am creditul la banca care imi vireaza salariu?
In momentul declansarii executarii silite se propresc toate conturile curente la toate bancile!
Se va decide poprirea 1/3 din venituri, cine calculeaza cuantumul acestei 1/3?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu Rares 123456 Rares 123456 Bună ziua, În urmă cu câteva luni am fost girant la cineva într-un contract CAR. Ideea e ca persoana respectivă nu și-a onorat obligațiile de ... (vezi toată discuția)
Neplata credit ipotecar make_ar make_ar Sa zicem ca X are un credit ipotecar, garantat cu imobil. Nu mai plateste rata. Ce masuri poate lua banca impotriva lui, in afara executarii garantiei? In ... (vezi toată discuția)
Amenintare executare silita credit vladp33 vladp33 buna ziua, in urma cu 4 ani am incheiat un credit nevoi personale fara garantii, (doar pe baza adevereintei de venitsi a buletinului), rata a crescut periodic ... (vezi toată discuția)