Sotul meu avea un apartament impreuna cu fratele lui! Din cate stiu sotul meu a semnat o hartie la notar pri care ii da dreptul fratelui lui de a vinde apartamentul fara a fi el de fata! Vreau sa zic ca fratele lui locuieste in apartament de vreo 10 ani! Sotul meu a decedat acum 3 ani jum si avem si un copil impreuna! Noi mai avem vreun drept la apartament????
Din pacate actele apartamentului sunt la fratele lui! Noi alte bunuri nu aveam impreuna pt ca eram casatoriti doar de 2 ani jum. Noi am ridicat o casa impreuna da nu aveam actele pe teren cand a decedat sotul meu.... Ce sanse mai am?
Sunteti mostenitoare sotului dvs.Apelati si dezbateti succesiunea in instanta. Faceti cum v-am spus mai sus. Sanse aveti, dar daca va lamentati aici nu veti rezolva nimic....
Mostenire
petroniki
SOTUL MEU A DECEDAT ACUM 3 ANI:(SI NU AM DEZBATUT MOSTENIREA.AM SI UN BAIETEL DE 3 ANI.CE SE NTAMPLA IN CAZUL IN CARE NU AM FOST LA NOTAR SA RECUNOSC ... (vezi toată discuția)
Mostenire
stefan70
Buna ziua.Tatal meu a murit acum 4 ani, iar acum trebuie sa dezbatem mostenirea, adica un apartament si bunurile. Mentionez ca santem 2(doi) frati si mama ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa 3 ani
DORISSS
nici unul din cei 3 frati nu a facut sucesiune pe apartament , dupa nici unul din cei 2 parinti decedati, desi au trecut 3 ani. Unul dintre frati a stat si sta ... (vezi toată discuția)