avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Sotul meu avea un apartament impreuna cu fratele lui! Din cate stiu sotul meu a semnat o hartie la notar pri care ii da dreptul fratelui lui de a vinde apartamentul fara a fi el de fata! Vreau sa zic ca fratele lui locuieste in apartament de vreo 10 ani! Sotul meu a decedat acum 3 ani jum si avem si un copil impreuna! Noi mai avem vreun drept la apartament????
Cel mai recent răspuns: elybuga , utilizator 11:33, 5 Iulie 2012
Din pacate actele apartamentului sunt la fratele lui! Noi alte bunuri nu aveam impreuna pt ca eram casatoriti doar de 2 ani jum. Noi am ridicat o casa impreuna da nu aveam actele pe teren cand a decedat sotul meu.... Ce sanse mai am?
Sunteti mostenitoare sotului dvs.Apelati si dezbateti succesiunea in instanta. Faceti cum v-am spus mai sus. Sanse aveti, dar daca va lamentati aici nu veti rezolva nimic....
Multumesc din suflet pentru sfaturi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire petroniki petroniki SOTUL MEU A DECEDAT ACUM 3 ANI:(SI NU AM DEZBATUT MOSTENIREA.AM SI UN BAIETEL DE 3 ANI.CE SE NTAMPLA IN CAZUL IN CARE NU AM FOST LA NOTAR SA RECUNOSC ... (vezi toată discuția)
Mostenire stefan70 stefan70 Buna ziua.Tatal meu a murit acum 4 ani, iar acum trebuie sa dezbatem mostenirea, adica un apartament si bunurile. Mentionez ca santem 2(doi) frati si mama ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa 3 ani DORISSS DORISSS nici unul din cei 3 frati nu a facut sucesiune pe apartament , dupa nici unul din cei 2 parinti decedati, desi au trecut 3 ani. Unul dintre frati a stat si sta ... (vezi toată discuția)