avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract pentru agent asigurari
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract pentru agent asigurari

Buna ziua !
As dori sa va intreb daca se mai poate incheia contract de mandat cu retinere la sursa de 10 % pentru agentii in asigurari inregistrati ca PF la finante .Am inteles ca de la 1 iulie au intervenit ceva schimbari in acest domeniu .
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Schimbare broker asigurari camellia_camy camellia_camy Buna ziua ! As dori sa intreb care sunt pasii de urmat pentru a schimba brokerul de asigurari si ce ar trebui de facut in cazul in care mi-as dori sa lucrez ... (vezi toată discuția)
Conditiile de a deveni agent de asigurare persoana fizica legat de un broker. nicolas1967 nicolas1967 Buna ziua, as dori sa aflu urmatoarea informatie, in conditiile legii fiscale din anul 2009: - O societate de intermediere in asigurari ce are incheiat un ... (vezi toată discuția)
Conventie civila sau contract de comision srl/pf Invictus Invictus Salutare tuturor. Am si eu o mica nelamurire: se poate utiliza de catre un SRL o conventie civila sau un contract de comision, prin care respectivul SRL se ... (vezi toată discuția)