avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PROXENETISM
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PROXENETISM

BUNA ZIUA.PRACTIC PROSTITUTIA IN ALTA TARA UNDE ESTE LEGAL SI PLATESC LA STAT.DE PE URMA ACESTEIE AM CUMPARAT MAI MULTE BUNURI PE NUMELE SOTULUI MEU.ACUM TOATE BUNURILE SUNT SUB SECHESTRU ASIGURATORIU DEOARECE DIICOTUL SA AUTOSESIZAT FARA NICI O PLANGERE DE PROXENETISM.EL ACUM ESTE ARESTAT PENTRU PROXENETISM,TRAFIC DE MINORI SI VIOL.NU ARE NICI O PLANGERE PENTRU PROXENETISM SAU TRAFIC DE MINORI.ARE 3PLANGERI DE VIOL CARE NU SUNT ADEVARATE AVEM DOVEZI AUDIO SI VIDEO FACUTE DE UN DETECTIV PARTICULAR DIN CARE REIESE CA NU AU FOSTVIOLATE,DAR ACESTE DOVEZI NU NE-AU FOST LUATE IN CONSIDERARE.EL ESTE ARESTAT LA 7 ANI DE PUSCARIE,TREBUIE SA PLATEASCA DAUNE MORALE LA CELE TREI FETE,SI BUNURILE SUB SECHESTRU ASIGURATORIU.NU INTELEG DE CE LUCRURILE SUNT SUB SECHESTRU DEOATECE NU ARE PLANGERI DE PROXENETISM.DOAR DE VIOL CU PROXENETIMSMUL SI TRAFICUL DE MINORI DIICOTUL SA AUTOSESIZAT SINGUR.DECI POT SPUNE CA DIICOTUL ESTE PROXENETUL MEU DEOARECE IMI IA LUCRURILE.VA ROG AJUTATIMA.CHIAR NU STIU CE SA FAC.ESRE CORECT CE FACE STATUL ROMAN CU BANII CARE VIN IN TARA SI CARE AJUTA TARA

Interventie moderator: Va rog sa numai scrieti cu majuscule. Scrierea mesajelor cu majuscule constituie o incalcare a regulamentului de postare. Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 16 Iulie 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Probabil că a rezultat din probatoriul administrat în cauză faptul că acele bunuri sunt obţinute prin săvârşirea infracţiunii , altfel nu se lua acestă măsură.
Pentru ca exista anumite contradictii , am aceeasi parere cu ca si cea artata de distinsa d-ne consilier "legally_aid" in postarile d-sale.
Este intr-adevar , vorba despre masurile prevazute de art.118 c.pen. cu privire la confiscarea speciala.
Probatiunea cade in sarcina organelor de urmarire penala si este posibil ca acestea sa fi administrat probele , dar necunoscand continutul dosarului , discutia pe acest aspect mi se pare in cel mai bun caz , bazata doar pe simple supozitii , care in niciun caz nu pot fi productive pentru initiatorul topicului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru alina301186 alina301186 Imi poate spune si mie cineva care este diferenta dintre confiscat si sechestru? (vezi toată discuția)
Prostitutie denisache denisache buna , am un frate de 21 de ani , si tin foarte mult la el si vreau sa ma interesez de mai multe aspecte ...de cateva luni el a intalnit o fata majora care ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa penala viodon2000 viodon2000 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si sa-mi explicati va rog ce inseamna urmatoarele. - confiscarea sumelor obtinute de inculpat cf. art.19, alin 1 legea ... (vezi toată discuția)