avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cum pot da banca in judecata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cum pot da banca in judecata

Buna ziua , doresc sa stiu cum pot da banca in judecat , am o problema cu acele comisioane abuzive ...la o rata de 140 euro pe luna 110 euro sunt comisioanele banci iar 30 euro se duc catre acoperirea creditului , acum ceva timp am facut o refinantare la un credit si cei de la banc au uitat sa-mi inchid vechiul credit si apaream in BRC cu 2 credite ...cel care plateam creditul si cel care trebuia sa platesc suma totala ,mentioneza ca acel cont a ramas deschis aproape 6 luni ...si apar in BRC cu 180 zile intarziere....am facut demersuri la banca sa-mi inchida vechiul cont si dupa o luna de zile a fost inchis .greseala este a banci ..cum ii pot actiona in instanta , mentionez ca n-am poprire pe salariu ...dar banca imi retrage din cont banii pentru rata ...fara sa ma instinteze.


Multumesc cu stima si respect !!!
am vorbit cu cei de la Asociatia de consiliere a clientilor bancari si asiguratilor din Romania trebui sa-mi citeasca contractul ca sa poate sa-mi zica un raspuns ...oricum contractele preforumulate sunt ilegale iar acele comisioane de administrare sunt la fel abuzive ,ilegale ...nu va mai lasati calcati in picioare de banci da"ti bancile in judecata ..


Mult succes !!! sau succesuri :))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanda conform oug 50/2010 maxia maxia Buna seara, Am incheiat un contract in [b]mai 2010 [/b]pentru un credit de refinantare ipotecar la o banca, in care dobanda se calcula astfel, conform ... (vezi toată discuția)
Accidental in biroul de credit Vigilante Vigilante Buna ziua, In 2005 am facut in credit la banca Unicredit de vreo 1500 de euro. Am paltit ratele lunar la timp intotdeauna far intarzieri. In 2006, am ... (vezi toată discuția)
Comision administrare cont credit banca romaneasca dutzu dutzu Buna ziua, In data de 07.11.2007 am contractat un credit ipotecar in valoare de 55200 Chf la Banca Romaneasca. La momentul respectiv mi s-au oprit 552 chf ... (vezi toată discuția)