Am stat mult in cumpana daca este potrivit sa scriu acest mesaj....
Apoi am gandit ca este singurul lucru care Il pot face pentru cel care a fost ceva vreme un utilizator al acestui site, un om care a ajutat si a adus plus valoare forumului prin sfaturile sale, prin comentariile pertinente.
Maine se implineste o luna de cand George Alimanescu nu mai este printre noi, amintirea lui pentru cei care I au fost prieteni este vie, despartirea dureroasa ....
Desi contul este dezactivat va invit pe toti cei care I au fost prieteni, pe cei care la un moment dat I a ajutat cu sfaturile sale sa l aplaudati , scrierile lui sunt aici si inca ajuta oameni care au nevoie de ele...in locul unei lumanari aprinse spre a I lumina calea celesta sa l aplaudam pe ContSters103772. Un mic tribut adus celui care a facut parte din marea familie a avocatnet.
Multumesc.
Un prieten drag iti ramane in minte si in suflet pentru totdeauna, chiar daca acesta a plecat prematur dintre noi.
Acolo unde pe este acum, cu siguranta, se bucura cand simte ca nu a fost uitat. Din pacate, nu mai poate comunica cu noi, cei ramasi pe pamant.
Mai sunt cateva zeci de minute si intram in acea zi fatadica de 26. Asa cum ti am promis acum trei zile, am revenit sa ti numar timpul, lunile, zilele de cand nu mai Esti printre noi....10 luni .......atat de repede......timpul care trece.....
Statusul meu este in amintirea ta Petit Prince.....
Inca incerc sa vad cu inima..... :) insa nu pot sa mi explic inca de ce nu mai Esti aici pe Pamant.
O lumanare aprinsa sa ti lumineze calea si noua inimile sa putem intelege si sa fim impacati cu acest timp ce curge nemilos.....
Si eu sunt aici George :( .. vorbeam mai devreme cu Ioana....mi-a spus: "mami suntem in 26"...Stiam...dar imi este atat de greu sa intru aici si sa scriu...Tu nu ai de unde sa stii...dar poate de acolo ma vezi...
Un gand pios se indreapta catre tine aproape zilnic...esti inca in agenda mea din telefoane...in lista prietenilor...Si acolo vei ramane George. Si nu numai. Esti in inima nostra, a celor care te-am cunoscut ...
Sa aprindem o lumanare in amintirea prietenului nostru!