avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Am votat sau nu la referendum 2012
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Am votat sau nu la referendum 2012

Consider interesanta situatia fiecaruia.
Eu de exemplu peste 15 minute ma duc sa votez.
Invit pe cei care doresc sa spuna daca au votat sau nu vor vota sau nu se vor duce la vot. Stiu ca e prea mica statistica dar e interesanta.
Cel mai recent răspuns: ContSters250503 , utilizator 11:37, 6 August 2012
Da, am votat!
Ultima modificare: Duminică, 29 Iulie 2012
ContSters214874, utilizator
Interesant.Majoritatea pina acum , ora 14 ,cam 80% au votat DA. Restul NU SE PREZINTA LA VOT. Deci nu e nimeni care sa voteze NU. Unde e democratia ?
freeanifer a scris:

Interesant.Majoritatea pina acum , ora 14 ,cam 80% au votat DA. Restul NU SE PREZINTA LA VOT. Deci nu e nimeni care sa voteze NU. Unde e democratia ?


"restul" care nu se prezinta la vot, isi exprima, democratic, neexercitarea acestui drept.( din ce imi amintesc au fost chiar indrumati)

Am votat!
Intreaga familie si-a exprimat dorinta de a vota,ca niciodata.

Îi felicit pe toţi aceia care au mers la vot. Mă număr printre ei , am votat încă de la ora 11 , aproximativ. La mine în oraş străzile nu erau foarte populate, iar în secţia de votare erau doar 3-4 persoane la acea oră.
Mi-am amintit apoi că este explicabil, întrucât astăzi este şi ziua Imnului naţional, care se serbează anual în oraşul meu, iar cu această ocazie oamenii merg în parc şi se mai delectează cu mici şi bere. Am fost şi eu acolo şi îmi venea să le spun să nu uite că mai au ceva important de făcut. Nu am idee încă despre rezultatele parţiale, însă verific şi mai revin. M-aş bucura mult să devină atmosfera încordată pe acest topic ci să decurgă măcar aşa de bine ca până acum:)

Alte discuții în legătură

Referendum si cvorum ContSters257414 ContSters257414 cum credeti ca se impaca ([b]cum se justifica[/b]) decizia Curtii Constitutionale a Romaniei care a hotarat marti ca, pentru validarea scrutinului de ... (vezi toată discuția)
Care credeti ca va fi rezultatul referendumului din 29.07.2012? Cabinet de Avocat Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu" 1. Se vor prezenta la urne [b]50%+1[/b] dintre alegatori? 2. Care va fi procentajul [b]Pro si Contra[/b] demiterii presedintelui? (vezi toată discuția)
Proiect de hotãrâre prin care parlamentul sã constate cã bãsescu a fost demis de popor ContSters257414 ContSters257414 Senatorul PNL Ioan Ghişe va propune, luni, în plenul reunit al celor două Camere, un proiect de hotărâre a Parlamentului prin care să se ia act de ... (vezi toată discuția)