avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... probleme familie- divort cu minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

probleme familie- divort cu minori

sant casatorita de aproape12 ani,am 2copii minori,vreau sa ma despart de sotul meu,eu am servici de 14 ani iar el nu lucreaza imi poate lua copii? daca imi scot copii la plimbare pana la 12 noaptea matusa lui ma ameninta ca,cheama protectia copilului :( poate?
noi aici unde stam nu avem acte pe casa este a lu matusisa,eu am buletinul pe mangalia si fetele sant trecute tot pe adresa aceea,adica sant luata in spatiu de o colega,daca plec cu chirie ma poate baga la parasire de domiciliu,daca nu am adresa de buletin aici
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:28, 29 Iulie 2012
Daca intrebati si primiti raspuns, fiti va rog mai atenta la ce vi se raspunde.

Plecati unde doriti cu copiii, n-are nicio importanta ca plecati cu chirie daca o puteti plati si conditiile sunt bune ( e curat).
Depuneti cererea de divort si pe calea ordonantei presedintiale cereti ca domiciliul copiilor sa fie la dvs pana la definitivarea procesului de divort.
In cererea de divort mai cereti in afara de divort din culpa comuna sau din vina sotului, autoritate parinteasca exercitata in comun sau in exclusivitate de dvs daca aveti motive, domicilul copiilor la dvs, pensie de intretinere pt copii, sa reveniti la numele de dinainte sau sa ramaneti cu asta ( daca sotul ar fi de acord sau daca aveti motive intemeiate).
Trebuie sa va ganditi unde veti sta, sa aveti o stabilitate ca cei mici sunt la scoala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minor vladutionel vladutionel buna ziua!. M-am despartit de sotul meu dupa 14 ani de casnicie.avem un copil de 11 ani. impreuna am sta cu chirie de 2 ani.el a plecat la parintii lui si eu ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters323166 ContSters323166 Buna ziua!As vrea daca se poate sa ma ajutati cu niste informatii. Sunt din Targoviste, sunt casatorita si am 2 copii minori . As vrea sa divortez si as vrea ... (vezi toată discuția)
Divort în urma violentei domestice, doi copii minori DarSab DarSab Bună seara! Sunt angajată, mă pot duce să locuiesc în casa părintească. Sunt agresată psihic și fizic de soțul meu. Avem doi copii minori, de 3 și ... (vezi toată discuția)