Buna seara,
Fiindca este pentru prima data cand va scriu, nu-mi vine sa cred ca voi primi o consultanta din partea dvs. Dar, ramane de vazut. Vreau sa va intreb: un contabil care a tinut evidenta la o societate, care a fost chemat la DIICOT din motive de ... nu stiu, ca sa scape el de raspundere, a declarat scris ca nu el tine evidenta contabila ci... eu. Am fost chemata la DIICOT si am vrut sa vad declaratia pe care a dat-o si era la procuror. Dupa ce obtin o copie de pe declaratie, fiind declaratie mincinoasa, motiv pentru care sunt purtata pe la DIICOT, vreau sa-l actionez in justitie si sa-i cer daune morale. In fapt contabilitatea o tine sotia lui, ea lucrand la finante nu are voie si pe statul de plata ca si contabil apare el, salariul l-au luat ei, iar eu pe el nici nu-l cunosc. CU TOATE ACESTEA EL A DECLARAT CA EU AM TINUT EVIDENTA SI EL A VIZAT DOAR. NU STIU CE FEL DE VIZA, CA LA DIICOT MI-AU SPUS CA EL ESTE INGINER DE AVIOANE.Va multumesc.Tare asi vrea sa stiu cand primesc un raspuns. Ma grabesc sa-l dau in judecata, ca daca tot zice ca eu am tinut evidenta, asi dori sa ma plateasca din buzunar. Va multumesc din suflet.
Daca el e inginer de avioane cred ca ar fi recomandabil sa mergeti insotit de avocat la DIICOT pentru a se intelege cam despre ce este vorba.
Chestiunea cu daunele materiale si morale se poate discuta de abia ulterior.
Denunt calomnios
danasencu
Buna ziua! Sunt functionar public in cadrul unei primarii. Vecinul meu a formulat o plingere penala impotriva mea pentru denunt calomnios, abuz in serviciu ... (vezi toată discuția)