Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

solicit daune morale

Buna seara,
Fiindca este pentru prima data cand va scriu, nu-mi vine sa cred ca voi primi o consultanta din partea dvs. Dar, ramane de vazut. Vreau sa va intreb: un contabil care a tinut evidenta la o societate, care a fost chemat la DIICOT din motive de ... nu stiu, ca sa scape el de raspundere, a declarat scris ca nu el tine evidenta contabila ci... eu. Am fost chemata la DIICOT si am vrut sa vad declaratia pe care a dat-o si era la procuror. Dupa ce obtin o copie de pe declaratie, fiind declaratie mincinoasa, motiv pentru care sunt purtata pe la DIICOT, vreau sa-l actionez in justitie si sa-i cer daune morale. In fapt contabilitatea o tine sotia lui, ea lucrand la finante nu are voie si pe statul de plata ca si contabil apare el, salariul l-au luat ei, iar eu pe el nici nu-l cunosc. CU TOATE ACESTEA EL A DECLARAT CA EU AM TINUT EVIDENTA SI EL A VIZAT DOAR. NU STIU CE FEL DE VIZA, CA LA DIICOT MI-AU SPUS CA EL ESTE INGINER DE AVIOANE.Va multumesc.Tare asi vrea sa stiu cand primesc un raspuns. Ma grabesc sa-l dau in judecata, ca daca tot zice ca eu am tinut evidenta, asi dori sa ma plateasca din buzunar. Va multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:52, 2 August 2012
Daca el e inginer de avioane cred ca ar fi recomandabil sa mergeti insotit de avocat la DIICOT pentru a se intelege cam despre ce este vorba.
Chestiunea cu daunele materiale si morale se poate discuta de abia ulterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum opresti un reclamagiu perlutina perlutina Din 2002 sunt tirit in procese de un individ care imi este vecin . Am avut zeci de procese penale si civile. Niciodata nu a cistigat nici un proces. Am zeci de ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios danasencu danasencu Buna ziua! Sunt functionar public in cadrul unei primarii. Vecinul meu a formulat o plingere penala impotriva mea pentru denunt calomnios, abuz in serviciu ... (vezi toată discuția)
Interceptari telefonice (dovedirea nevinovatiei) ContSters392756 ContSters392756 Buna seara, Va relatez povestea pe scurt: Ma aflu intr-un dosar penal pentru trafic de droguri, impreuna cu contabilul meu si cu prietena mea ma-m deplasat ... (vezi toată discuția)