avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice COD CPV - ACHIZITII PUBLICE
Discuție deschisă în Achiziţii publice

COD CPV - ACHIZITII PUBLICE

Am facut cerere de oferte- acord cadru achizitie servicii avand utilitate intr-un anumit scop.
Mi se solicita sa achizitionez servicii pe acelasi cod CPV , dar cu alta utilitate ,prin cumparare directa.
Intrebarea mea este : se pot achizitiona aceste servicii prin cumparare directa pe acelasi cod CPV in situatia in care acesta se afla in procedura de cerere de oferte?
CU MULTUMIRI.
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 14:23, 6 August 2012
daca in decursul acestui an, in baza acordului cadru s-au achizitionat acelasi tip de servicii sau urmeaza sa fie achizitonate pana la finalul anului, valoarea estimata a achizitiei pe care doriti sa o realizati se va determina cu luarea in considerare a achizitiilor efectuate anul acesta prin acordul cadru sau cele previzionate a se efectua in baza acordului cadru pentru restul anului. Totusi, de ce nu puteti achizitiona aceste servicii tot de la operatorul cu care ati incheiat acordul cadru? ce obiect are acordul cadru de va impiedica sa achizitionati acelasi tip de produs de la acest op. ec.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie directa ajutor ! Razvan Popescu Razvan Popescu Buna ziua, rog sa ma informati si pe mine despre achizitia directa a produselor. Stiu ca e legala e prevazuta de art 19 din Oug 34/2006 stiu ca tr o nota ... (vezi toată discuția)
Valoare estimata ibitza78 ibitza78 Am participat la un curs organizat de ANRMAP si am fost informati ca produsele care se incadreaza in acceasi grupa CPV (adica primele 3 cifre din codul CPV) se ... (vezi toată discuția)
Acord cadru centrale termice Grigore Carmen Grigore Carmen Am o mare nelamurire. Pentru un acord cadru pe \"Intretinere si reparare centrale termice\", cum poti incheia subsecvente pe REPARARE, avand in vedere ca nu ... (vezi toată discuția)