avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită sechestru
Discuție deschisă în Executare silită

sechestru

Buna ziua,

As dori sa stiu daca se poate daca am incheiat acum 4 ani un contract de imprumut personal, si am intarziat la plata ratelor deoarece am ramas in somaj si dupa aceea am ramas fara nici un venit, daca banca poate sa imi puna sechestru pe un imobil pe numele meu, tinand cont de faptul ca nu am girat cu acest apartament, a fost cumparat ulterior semnarii contractului.Intreb aceasta deoarece primesc amenintari cu sechestrul din partea acestora.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 23:02, 16 August 2012
Buna seara,

Situatia este aceeasi si in cazul in care as fi doar uzufruct?

Va multumesc!
da, uzufructul poate face obiectul unei executari silite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru asigurator ciocanesu ciocanesu va rog sa imi spuneti daca este legal ca sa fie aplicat sechestru asigurator asupra bunurilor unei societati-in cazul in care s-a facut contestatie in instanta ... (vezi toată discuția)
Executare silita anamaria30 anamaria30 buna seara!va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema:eu si sotul meu am luat un credit si am girat cu un apartament ce era pe ... (vezi toată discuția)
Sechestru autoturism serby30 serby30 Buna seara, Ma intereseaza care este procedura de punere sechestru pe un autoturism? Cine hotaraste locul unde se pune sechestrul, daca creditorul este ... (vezi toată discuția)