Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

fratele meu se incapataneaza sa ramana in casa.

buna seara. mama mea este proprietara unui apartament. singura proprietara. L-a dat afara pe fratele meu, insa nu vrea sa plece. prin ce metoda il poate forta sa plece, chiar daca in buletinul sau are acest domiciliu?
Cel mai recent răspuns: ContSters261750 , utilizator 18:01, 16 August 2012
actiune in evacuare ...

... dupa obtinerea sentintei, poate apela la organele de politie si la un executor judecatoresc pentru a-l obliga sa plece din imobil.
Da, il va putea evacua cu executorul judecatoresc dar procesul poate dura si 3 ani...
dar ce varsta are fratele dvs? Daca are sub 18 ani,nu il poate da afara,si parca stiu cca daca-si continua studiile universitare,nu-l poate evacua pana la varsta de 26 ani.
Nu, gresit, stimate coleg :rolleyes:

Din proprie experienta iti pot spune ca un astfel de proces se termina cu mult mai repede. Maxim 2-3 termene; adica 2-3 luni de zile.
poate ca Dl Iascoschi are dreptate. pot astepta si pana la 3 ani, minimul fiind de 9 luni. A vorbit mama acum cateva luni cu un executor jud. si i-a spus asa. Deci, cel mai bine e sa obtina acest ordin, indiferent cat dureaza si apoi va fi evacuat data fiins sentinta. va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parintii vor sa te dea afara din apartament Anisina Anisina Mama,respectiv titularul apartamentului vrea sa te goneasca de acasa,sustinand ca vrea sa isi refaca viata cu un barbat mai tanar,de varsta mea.Am implinit ... (vezi toată discuția)
Tatal meu are dreptul sa ma evacueze?????? reli_relly reli_relly Incerc sa fiu cat mai explicit. Tatal meu cand s-a casatorit cu mama mea,aceasta locuia intr-o casa obtinuta de catre ea cu cca 6 ani inainte ca ei sa se ... (vezi toată discuția)
Cum obtin rapid un ordin de evacuare ? mka1 mka1 Am luat in spatiu o ruda pentru ca nu avea unde sa stea. Acum ne face multe probleme si am vrea sa obtinem un ordin de evacuare. Cum trebuie sa procedam ... (vezi toată discuția)