Buna ziua
In instanta, judecatorul a cerut un raport de evaluare intocmit de catre Serviciul de Probatiune, fiul meu are 21 de ani si din cate am aflat aceste evaluari se fac pentru minori, ma puteti ajuta explicandumi la ce foloseste acest raport si daca il poate ajuta in procesul de fond?
Multumesc
Buna ziua. Am fost la Instanta de Probatiune si ati avut dreptate. Mi-au spus ca se doreste aplicarea pedepsei cu suspendare iar concluzia celor din aceasta comisie, in urma discutiilor cu fiul meu si cu mine, este ca nu a constientizat ca, comite o infractiune atunci cand l-a ajutat pe autor sa vanda telefonul furat ci doar a considerat ca isi ajuta prietenul sa faca rost de bani pentru a manca, autorul fusese dat afara de mama sa de aproximativ o saptamana , dormea pe strazi si nu avea un venit. Raspunsul dumneavoastra a fost scurt, la obiect si corect. Va multumesc
Centru de probare
picika
buna ziua
azi am avut un proces,sunt inculpat la un dosar,art.215 alin 1,2,3....judecatoarea a amanat judecarea cauzei la data de 5 martie,zicand ca va ... (vezi toată discuția)