Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

divort

buna ziua sunt casatorit de 20ani si locuiesc cu sotia in casa socrilor in acesti ani am facut diferite imbunatatiri locuintei sotia s-a hotarat sa introduca actine de divort mentionez ca sotia detine un act de vinzare cu clauza de intretinerein acesti ani a decedat soacra iar eu m-am ocupat de tote cele imormantari si dupa am si eu o intrebare dupa terminarea divortului eu m-ai am vreun drept acolo
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:41, 19 August 2012
doar in masura in care demonstrati cu acte ( chitante contracte etc) ca dvs. personal atifacut imbunatattirile . altfel nu
Daca actul a fost incheiat in timpul casatoriei, bunul e comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj,divort bitzic22 bitzic22 buna ziua.am o nelamurire,soacra mea,casatorita de mai bine de 20 ani se cearta cu sotul ei.acesta o agreseaza fizic atat pe ea cat si pe cumnata mea, le ... (vezi toată discuția)
Despre divort Oti Tota Oti Tota Buna ziua sant casatorit de 7 ani si locuiam in casa la soacra mea ,sotia mea vrea sa divorteze de mine ,eu nu mi-am facut domiciliu la soacra mea unde stateam ... (vezi toată discuția)
Divort ancuta silvia ancuta silvia Sotul a depus actele de divort. Suntem căsătoriți de 20 ani, avem o fiica de 19 ani. Înainte fe căsătorie, soacra mea , care in prezent traieste, i-a ... (vezi toată discuția)