avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CITARE
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

CITARE

Buna ziua .
Am introdus o actiune de chemare in judecata in vederea evacuarii unui coindivizar recalcitrant .
INTREBARE :
Am primit confirmarea de primire de la judecatorie . CUM SE FAC CITARILE ? Adica eu si piritii cind primim citarea la proces ? Termenul a fost afisat pe site , este pe 17 octombrie 2012
Miltumesc pentru raspuns .
Cel mai recent răspuns: ContSters262943 , utilizator 20:40, 2 Septembrie 2012
Fiecare parte primeste citatie, in care este trecut , instanta,nr. dosar, complet, termen, numele celui citat. Va prezentati la data mentionata la judectaorie.
In cazul in care una din parti introduce actiunea direct la judecatorie primeste termenul in cunostinta.
Ultima modificare: Miercuri, 29 August 2012
Alexandrina Mihai,
Da . De acord . INTREBAREA ESTE : CAM IN CIT TIMP PIRITUL PRIMESTE CITATIA ?
In general termenul este de cel putin 30 de zile, dar dvs. trebuia sa primiti citatia. Dar se poate ca datorita faptului ca a fost vacanta sa primiti abia dupa 1 septembrie. Verificati la arhiva judecatoriei la ce data au plecat citatiile.
OK MULTUMESC . VERIFIC MIINE DIMINEATA . PE SITE A APARUT NUMAR DOSAR , DATA ETC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru la sala de consiliu?? mieluu mieluu in hotarirea de la judecatorie scrie asa-in baza art.63 din legea....,dispune restituirea taxei timbru catre reclamanta(eu) a sumei de XX,achitata cu titlu de ... (vezi toată discuția)
Cerere de divort . nu cunosc continutul actiunii SPavel SPavel Sotia a introdus o cerere , actiune de divort dupa 35 de ani de casatorie ( fara copii ) . Nu cunosc continutul - motivul cererii de divort , nu am primit nici ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli d ejudecata ContSters262943 ContSters262943 In cazul in care se pierde un proces in care reclamantul cere cheltuielli de judecata , suma ceruta de catre acesta se atribuie piritului in cazul in care ... (vezi toată discuția)