avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1340 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale SCUTIRE DE IMPOZIT PE LOCUINTA
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

SCUTIRE DE IMPOZIT PE LOCUINTA

Buna ziua,
Mama mea, este urmasa de veteran de razboi in afara serviciului ordonat (IOVR),doresc sa stiu daca are dreptul la scutire de impozit pe locuinta ?

Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 30 August 2012
neri, utilizator
Cel mai recent răspuns: neri , utilizator 09:08, 31 August 2012
Nu este posibil acest lucru, dar daca la dosarul fiscal al imobilului exista Adeverinta de urmas veteran de razboi, se poate considera neglijenta unui functionar si in baza unei cererei sa va primiti banii inapoi. Venitul dansei se incadra si la scutire in baza HCL, acordat de primarie, trebuia decat sa va anunte sa prezentatii acele adeverinte de venit pe anii anterior pt scaderea impozitului, cineva nu va informat ca exista si aceasta posibilitate. Cereti sa vedeti dosarul fiscal al imobilului vandut sa vedeti daca exista aceea adeverinta.
Va multumesc foarte mult,am inteles !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Texe urmasi veteran de razboi Respect968 Respect968 Buna seara! vreau sa stiu si eu daca sunt scutit de impozitele de la primarie (casa, pamant) ca nepot al unui veteran de razboi care nu mai e in viata...bunica ... (vezi toată discuția)
Scutire impozite locale fetcu costel fetcu costel buna ziua, va rog sa ma ajutati sa inteleg: mama mea este vaduva de veteran de razboi si prizonier. in timpul razboiului ea,copil fiind, a fost refugiata ... (vezi toată discuția)
Impozit cladiri si terenuri mahalean mahalean Buna seara , Mama a fost urmasa de veteran de razboi pina in anul 2010 cind a decedat . Pina acum nu am facut dezbatere succesorala . Directia finantelor ... (vezi toată discuția)