justice123 a scris:
Discutia n-a deviat din cauza raspunsurilor date. Domnul n-are dovezi clare (banuiesc) pentru \"neplatind orele lucrate suplimentar, in nr de 70 pe luna, sporul de noapte si de lucru in timpul repaosului saptamanal.\", ceea ce e grav - ar fi trebuit sa se soldeze cu amenda, si de aceea ITM n-a facut nimic pentru dansul ;)... presupun. In mod normal, se dau amenzi, si desfacerea CIM se opereaza doar cu acordul ITM-ului, altfel nici n-ar fi legal. Nu exista legalitatea contractelor civile de munca =D>
Nu stiu cum arata probele dvs, dar banuiesc ca se pot interpreta ca nu se poate stabili cu exactitate ca acestea dovedesc spusele dvs. Aceste probe trebuie sa contina data si ora, si nu neaparat data si ora fisierului electronic proba (daca pozele dvs nu sunt fotografii) care pot fi usor falsificate
Cred ca in cazul dvs instanta va fi rezonabila, insa nu mi-as baga mana in foc.
Am tot respectul pentru dvs. si pentru ceilalti utilizatori care mi-au oferit sfatul.
@ustice123
Am dorit ca subiectul acestui dialog sa fie despre cum aflu continutul unui pv incheiat de insp. ITM.
1)La postul dvs ma simt obligat sa adaug cateva mici detalii.
Dovezile constau in imagini foto ale registrului de procese verbale predare-primire al serviciului. Fiecare pagina de registru are stampila firmei, este numerotata si poarta semnaturile angajatilor. Deasemenea, in imagini se observa numele angajatilor cu numarul de ore efectuat cat si perioada lucrata (da, contine data, ora).
2)Este pt. prima data cand aud ca desfacerea cim-ului se face cu acordul ITM.
<<Nu exista legalitatea contractelor civile de munca>> - si atunci de ce se mai fac?
3)Atat timp cat patronul nu are interesul sa arate pv-urile originale, atat timp cat nu se poate demonstra ca as fi "falsificat" pv-urile, instanta are toate motivele pt a accepta aceste probe, altfel ar refuza de fapt sa cunoasca adevarul.
PS: Contestatia mea se bazeaza pe nerespectarea art.31 al.2 din L53/2003, eu fiind o pers cu handicap. Doresc sa aduc in discutie la prima infatisare pe 30.10.2012 si aspectul nelegal in care patronul isi desfasoara activitatea.