avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de prestatii servicii pfa pt srl, in cazul in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de prestatii servicii pfa pt srl, in cazul in care cel care este pfa este si actionar, nu unic, in srl

un PFA poate semna si derula un contract de prestatii sevicii cu un SRL, daca cel care este PFA este si actionar, nu unic, in SRL-ul respectiv?
Cel mai recent răspuns: am71 , utilizator 15:45, 12 Septembrie 2012
Da, un PFA poate semna un contract de prestari servicii cu un SRL in care persoana fizica autorizata este si asociat.
Buna ziua si multumesc frumos de raspuns. Pentru intelegerea acestuia de catre mine, se poate, va rog, sa il si argumentati dpdv legislativ sau sa imi dati mai multe explicatii/exemple? Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator srl si pfa xeonet xeonet Buna ziua, As avea nevoie de sfatul dvs cu privire la urmatoarea situatie: Eu am un SRL unde sunt Administrator Unic. As dori sa fac un contract de ... (vezi toată discuția)
Pf actionara? Tourette Tourette As dori sa stiu daca o persoana fizica autorizata poate detine actiuni la un SRL si daca sunt anumite conditii sau restrictii. Multumesc. (vezi toată discuția)
Contracte de colaborare între pfa si pf. LuizaMihaela17 LuizaMihaela17 Buna ziua, Doresc sa fac un contract de colaborare cu o persoana fizica (eu fiind PFA). Pe lângă semnarea şi stampilarea contractul de colaborare, ... (vezi toată discuția)