elga50 a scris:
Despre ce cheltuieli veti plati in cazul in care lipsiti trebuie sa vorbiti cu administratorul dv. Eu v-am scris cum e legal.
Faptul ca nu se plateste liftul cat o persoana lipseste din apartament va spun ca acesta este un service al ascensorului si care, ca orice lucrare de intretinere si reparatii din scara se repartizeaza pe cota-parte indiviza deoarece aveti o asemenea cota si la ascensor.
Pentru faptul ca nu folositi liftul nu platiti curentul electric utilizat la functionarea lui. Aceasta este logica.
Nu stiu de ce la apartamentul respectiv nu s-a platit apa si liftul. Administratorul va poate raspunde.
Daca nu aveti probleme de infiltratie a apei in apartament de ce ati ajuns cu gandul la datul in judecata a asociatiei?
Asigurarea facultativa va scuteste de multe necazuri ulterioare. Numai sa o puteti face....
Daca ati avea o infiltratie de apa, chemati asiguratorul si se rezolva, dar pana va faceti aceasta asigurare nu pomeniti de o eventuala posibilitate de infiltrare a apei cu el. Si asa societatile de asigurare sunt circumspecte cu privire la apartamentele de la ultimul etaj. Si alegeti-va cu grija asiguratorul.
Inca nu sunt probleme la mine in apartament cu infiltratia apei,deasupra usii de la apartament dar in afara apartamentului apa s-a infiltrat si chiar coborat pana la parter,nu vreau neaparat sa dau in judecata administratia dar as dori sa repare totusi terasa.
Va multumesc!