avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Problema cheltuieli intretinere bloc (Asociatie)
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Problema cheltuieli intretinere bloc (Asociatie)

Buna ziua ! Am si eu mai multe nelamuriri privind cheltuielile de intretinere bloc. Locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje , zona Lacul Tei. In lunile de iarna am platit si 200 lei intretinere 2 persoane , fara caldura(sunt debransat). In lunile de vara am platit 190 lei. Mentionez ca apa nu se consuma in dementa, iar interfon nu am montat in apartament. Am citit pe lista de intretinere ca se plateste,atentie, 8,95 lei/MC apa rece / persoana, desi eu am montate apometre. Cum sa platesti MC/persoana , cand sunt motate apometre in apartament? Mi se pare o ilegalitate. Ba mai mult, consider ca ar fi normal sa se afiseze ,desfasurat, pentru ce se plateste. Doresc sa stiu ce masuri legale pot lua in acest sens.
Cel mai recent răspuns: andreiask , utilizator 17:06, 20 Septembrie 2012
Am sa incerc sa iau legatura cu doamna administrator, poate ca de data asta ma va lamuri. Cat despre "se petrecE", acel "e" a fost scris din greseala. Sunt la servici si incerc sa impac si capra si varza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizare cost pentru preparea apei calde menajere Arabella Pap Arabella Pap Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu un mod de calcul pentru repartizarea legala a costului de pe factura pentru combustibilul folosit pentru a incalzi apa? ... (vezi toată discuția)
Platesc apa calda mai mult decat consum conform contoarelor andreiSRR andreiSRR Am instalat in toamna apometre in apartament si raportez consumul de apa incepand din octombrie. Tocmai s-a afisat intretinerea pe decembrie si constat ... (vezi toată discuția)
Lipsa apometrelor de apartament felicia-mari felicia-mari 1.daca nu au toti proprietarii apometre, cum se imparte diferenta de apa dintre apometrul general si cele cateva apometre existente? este normal sa se imparta ... (vezi toată discuția)