avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Ajutor firma transport
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Ajutor firma transport

Buna ziua v-as ruga daca ma puteti lamuri intr-o problema: am deschis o firma de transport marfa intern si international. Intrebarea mea este: pot desfasura activitati de transport pe teritoriul Italiei cu licenta de transport romaneasca? Aici ma refer la transport in interiorul statului italian de ex Roma-Milano sau am voie doar transport spre si dinspre Italia? In speranta ca este cineva care ma poate "lumina" in aceasta problema va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: alina2contact , utilizator 11:05, 23 Septembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos pentru raspuns. Atat licenta de transport cat si copia conforma le-am obtinut singura mea nelamurire era daca trebuie sa cer alte autorizatii sau documente organelor competente din Italia pentru a putea oferii servicii de transport intern.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O problema mai ciudata albertina elena albertina elena Buna ziua, Am o mare rugaminte la dvs. Firma la care lucrez importa marfa din italia. Si acum urmeaza problema: am primit o comanda de la o societate ... (vezi toată discuția)
Facturare riverse charge dody dody Buna seara forum! Ma aflu aici, in speranta ca cineva imi va putea da o mana de ajutor vizavi de o facturare externa. In putine cuvinte. ... (vezi toată discuția)
Inchiriere furgoneta inmatriculata italia Bobby_it Bobby_it Salutare tuturor. PROBLEMA: Sunt cetatean roman rezident cu forme legale pe termen nelimitat in Italia , am un microbuz (3,5tone) ... (vezi toată discuția)