Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

prezenta la proces

Este obligatorie prezenta partilor in proces la primul termen de judecata in instanta de fond (luna noiembrie), avand in vedere ca in luna august a fost depusa o cerere de renuntare la judecata de catre reclamant, cerere care se solutioneaza numai atunci ?
Avocatul reclamantului ar putea solicita schimbarea termenului ca urmare a depunerii respectivei cereri ?

Alte discuții în legătură

Renuntare la judecata proces divort ramona45 ramona45 buna ziua sunt in proces divort cu sotul si am decis sa ne impacam .Sotul prin avocat a depus la registratura cererea de renuntare la judecaca pentru primul ... (vezi toată discuția)
Renuntare la judecata petremm petremm Asa mai merge!!!.....in cazul asta n-ar trebui sa platesc nimic....iar angajatorul nu are de ce sa aiba obiectiuni....merciiiii mult mult de tot (vezi toată discuția)
Nelamurire! razvandicu razvandicu Am o dilema si nu stiu cum sa procedez!Avocatul meu a facut cerere de stramutare a unui litigiu de munca eu fiind reclamant,acum 4 luni de zile!Intre timp mam ... (vezi toată discuția)