avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis tractor cu remorca
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis tractor cu remorca

AM DREPTUL LEGAL SA CONDUC PE DRUMURILE PUBLICE UN TRACTOR DE 7TONE,CU REMORCA DE 5 TONE CU PERMIS CATEGORIA B?MULTUMESC!
Ultima modificare: Vineri, 28 Septembrie 2012
ContSters266177, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters266177 , utilizator 07:52, 30 Septembrie 2012
nu exista in legislatie o limitare a greutatii tractorului sau incarcaturii transportate in remorci sau greutatea utilajelor tractate.

in orice caz trebuie sa va ghidati si dupa cartea tehnica a tractorului (daca exista) privind greutatile de transportat.

va orientati si dupa cat "trage" tractorul. intr-o remorca clasica se incarca cam 10 tone, 2 remorci inseamna 20 de tone. acum 20 de to nu le tragi cu un tractor de arat in vie.:)

daca aveti categ. B puteti conduce un tractor cu remorca(ci) indiferent de greutate ca si cum ati avea categ .Tr.
MS DOMNULE CYAN PENTRU INFORMATII.AM CATEGORIA B,DECI NU CONTEAZA CA TRACTORUL DEPASESTE SINGUR,SAU CU REMORCA,UTILAJE AGATATE DUPA EL GREUTATEA DE MAXIM AUTORIZATA DE 3,500 KG(cum este prevazut pentru categoria b)???? MULTUMESC FRUMOS!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O nedumerire in legatua cu categoriile de la permisul auto dobocancossmin dobocancossmin posed permis auto cat b din anul 2003, intrebarea POT SA CONDUC TRACTOR CU CAT B SAU TREBUIE SA FAC SCOALA PT A OBTINE CAT TR? (vezi toată discuția)
Permis de conducere tractor mihaela495 mihaela495 Buna ziua, Ma intereseaza daca tractorul se poate conduce cu permis de conducere categoria B? In cazul in care este valabila si categoria B as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Tractor cu remorca Valika70 Valika70 In urma implicarii intr-un accident rutier mi-a fost intocmit dosar penal de catre agentul constatator pt conducere vehicul cu permis categorie ... (vezi toată discuția)