o cerut actele la control 2010 ---2015 pt. ca in 2012 apara niste poze pe google earth care arata ca acoperisul este in lucru dar atunci Nu am reusit totusi pentru ca o parte din schelelta din lemn trebuit sa fie schimbata la acoperis ...infine o durat mult pana cand am pus acoperisul la punct numai in 2014
Fiind vorba de impozit pe proprietate, primaria nu cred ca are in vedere faptul ca nu a fost terminata casa/ receptionate lucrarile. Impoziteaza ce este pe teren.
Multumesc
am inteles dar primaria intocmeste in 2015 un proces verbal de receptie a lucrarilor , si cere impozit din 2010 data expirari autorizatia de constructie ? si in acest caz primaria considera ca dobandirea acest cladiri este din 2010 dar normele metodologice a dobandirea cladiri care sunt construite conform legea 50/1991 la punctul 62 (2) prevede data dobandirii este data intocmiri procesul verbal ...cred ca primaria NU are dreptul la impozit din 2010
Nu cred ca primaria poate fi responsabila de faptul ca nu s-a finalizat ctia., printr-un PV de receptie finala (era in interesul dvs., ca proprietar, sa fie intocmit acest document), la data expirarii autorizatiei de ctie., in conditiile in care nu ati solicitat o prelungire a acesteia (motivat).