Am constatat de vreo zi, doua ca nu exista stabilitate in scrierea mesajelor in forum. Textul este amestecat, se sare cu scrierea de pe un rand pe altul sau pur si simplu te scoate din fereastra de scriere.
Culmea e ca acum, cand scriu acest mesaj, nu se mai intampla acest lucru.
Nu-mi explic si v-o sexte si in alte locuri din calculatemnalez ca pe o problema locala pentru ca am incercorul meu, dar nu exista aceasta instabilitate.at sa scriu t
Am lasat acest text exact asa cum il vedeti, dovada a ceea ce incerc sa spun in esenta: instabilitatea scrierii de mesaje in forum.
Vedeti ca s-ar putea sa depinda si de browserul de pe care accesati.
Inainte vreme foloseam IE, mergea foarte greu.
Acum folosesc Chrome si s-a imbunatatit vizibil viteza. Poate ca aveti probleme de acest gen.
Instabilitatea de scriere este insa evidenta, nu mi se intampla pe alte locuri de scriere, de exemplu pe word din calculatorul meu. Nu am asemenea probleme.
Scrieti de pe un laptop? :)
Pentur ca la mine nu se intampla problema de care vorbiti decat daca ating din greseala touchpad-ul laptopului in momentul in care scriu. Altfel, e imposibil sa avem un cursor care sare pe masura ce scrii, fara interventia celui care scrie.
Eu scriu si de pe laptop si de la tastatura clasica pe alt computer. La fel patesc. Trebuie sa-mi corectez mesajele de fiecare data. Pentru alte texte scrise in Word, etc. nu patesc la fel.....