avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... deschiderea succesiunii prin instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

deschiderea succesiunii prin instanta

Buna,am o situatie mai dificila, sotul meu a decedat in luna august deasemenea si parintii lui au decedat,mama in urma cu15 ani si tatal in aprilie a.c.Dupa decesul mamei lui nu sa dezbatut nici o succesiune.Aceasta mai are 2 frati in viata iar fratii tatalui sunt decedati ,sotul nu are frati si nici copii.Cum este mai usor si mai rapid de dezbatut succesiunea prin instanta sau prin notariat.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: claudiu98 , utilizator 12:33, 2 Octombrie 2012
Cel mai usor si mai rapid este prin notariat, dar trebuie sa se prezinte toti mostenitorii, fiind vorba despre mai multe succesiuni de dezbatut succesiv.
si care sunt mostenirorii legali

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament sau succesiune, care e soluția pentru a intra mai ușor în posesia unei moșteniri? teo.tec teo.tec Situatia initiala: o familie normala formata din 2 parinti plus 3 copii (la tara). Situatia actuala: 1) tatal a decedat (de 10 ani) 2) unul dintre frati a ... (vezi toată discuția)
Succesiune puedo_2004 puedo_2004 Bună ziua. Suntem cinci codevalmasi pe un titlu de proprietate de pe urma tatălui decedat în 1983. Mama a decedat in 2009 și alți doi frați ulterior. O ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune/ termen- acceptare mostenire CYBORG CYBORG Buna seara! Mama mea decedat in august 2015.M-a avut numai pe mine.Nu am tata, frati, surori, nici rude etc 1.Acum o luna am fost la un domn notar care ... (vezi toată discuția)