avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cat costa infiintarea unui SRL?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cat costa infiintarea unui SRL?

Pentru infiintarea unui SRL, la ce cheltuieli ar trebui sa ma astept? Cam cat ar fi plata unui avocat pentru a se ocupa de infiintare (de la 0 pana sa fie complet functionala societatea)?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters4978 , utilizator 08:04, 8 Martie 2005
Cel cu "ACTU CONSTITUTIV" sper că Nu este jurist!!!
Ar fi culmea, si l - a mai redactat si singur!!
te costa 3 milioane onorariu + taxe la registru
Cine este cel cu actu constitutiv,ca nu am inteles?!
Eventual actuL constitutiv.
Ma rog...ACTUL constitutiv...mai face omul greseli din graba...dar nu asta e esential.Aveti chef de cearta sau ce?Vi se pare normal sa contestati un om care chiar lucreaza asa ceva si nu vrea decat sa ajute alti oameni?!Probabil ca da.Daca stiti mai bine eu ma retrag,explicati dvs.celorlalti care va roaga sa-i ajutati.Si inca o dovada de lasitate...va ascundeti in spatele anonimatului.De acolo incepe totul!Cu bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate comerciala anonim anonim salut, vreau si eu sa infiintez o soc. comerciala si ma intereseaza cam care ar fi taxele pe care trebuie sa le primesc, adicatelea tot ce trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Ajutor firme! succes succes BUNA ZIUA! va rog sa-mi spuneti de ce acte am nevoie si cum procedez ca sa modific statutul unei societati, sa modific actul constitutiv sau sa schimb codul ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate alina_cj alina_cj Ce costuri implica infiintarea unei societati? la acte ma refer... (vezi toată discuția)