avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... bonuri de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

bonuri de masa

Buna ziua,
sunt angajata ca si bucatareasa la un centru de ingrijire a batranilor, fiind angajata a directiei generale de asistenta sociala si protectia copilului respectiv ai consiliului judetean. Este normal ca de peste 2 ani de zile sa nu primim bonuri de masa in timp ce angajatii din sanatate , invatamant primesc aceste bonuri?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:57, 8 Octombrie 2012
Acordarea tichetelor de masa nu este obligatorie pentru angajatori ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea mijlocului de transport pana/de la locul de munca kesy kesy Buna ziua, Sotia mea se confrunta cu o situatie pe cat de dificila , pe atat de destructiva, periculoasa si inumana, deoarece Unitatea la care lucreaza se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - insotitor copil cu adhd si retard mintal lauramaria1 lauramaria1 Copil de 10 ani diagnosticat cu Adhd, retard mintal mediu este in clasa a2 a nu are insotitor. Intrebarea mea este daca mama lui poate sa isi faca actele ... (vezi toată discuția)
Avansarea profesionala a personalului contractual din unitatile aflate in subordinea administratiei publice locale xcremene xcremene Buna ziua! M-ar interesa un raspuns avizat referitor la posibilitatea avansarii profesionale a personalului contractual in contextul \"crizei\" actuale. Sunt ... (vezi toată discuția)