avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua,

am urmatoarea nelamurire, in aprilie 2008 a murit soacra mea , iar in februarie 2011 a murit si socrul meu. Urmasii lor sunt sotia mea si fratele ei care de un an a devenit major. Unde putem face succesiunea avand in vedere ca a trecut aproape 5 ani de la decesul soacrei mele . Mi-a spus cineva ca trebuie in instanta? Cate succesiuni trebuie facute ? Doua?

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: marius_dutu , utilizator 22:05, 15 Octombrie 2012
Va multumesc pentru raspunsurile dvs . Am inteles am sa merg la notar pentru succesiune . Este vorba doar de un apartament si cateva actiuni la o societate ca urmare a cupoanelor acelea din trecut.( un milion)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mediere-succesiune divele divele Se poate face succesiunea prin mediator? Daca da, ce acte sunt necesare? Care sunt pasii? (vezi toată discuția)
Succesiunea valeriuonea valeriuonea nu am dezbatut succesiunea santem trei frati unul renunta in favoarea mea si a surorii mele eu am adus multe imbunatatiri locuintei ce se poate face pentru ... (vezi toată discuția)
Taxa succesiune cu parinti necasatoriti robert paul robert paul Buna seara.Suntem 3 frati.Parintii nostri au cumparat un apartament prin 1979,(pe numele mamei mele-proprietar).Mama mea a murit acum 6 ani,dar n-am facut taxa ... (vezi toată discuția)