avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... intreruperi curent. Ce pot sa fac?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

intreruperi curent. Ce pot sa fac?

Buna ziua! Am si eu o problema cu furnizorul de energie electrica. Imi intrerupe curentul si de 20 de ori pe zi (s-a intamplat ieri) si problema asta o avem de cateva luni. Daca se mai intampla sa fie si furtuna, astept din clipa in clipa sa se intrerupa pt cateva ore... Pe langa nervii facuti, se mai intampla sa se mai si strice una alta... Am patit-o in iulie. Dupa o furtuna, am constatat ca nu mai porneste laptopul, centrala sistemului de alarma, telefonul de camera, calculatorul (placa video, sursa) și instantul de la baie. Am facut o cerere pt despagubiri, am asteptat vreo 2 luni (pana saptamana trecuta) si au venit niste baieti de la firma E..l care au constat ca totul e ok la mine in casa. Mentionez ca toata instalatia electrica e noua, prize Gewis, 4 tablouri electrice... In concluzie au spus ca paguba nu este din vina lor. Am dovezi de la firmele de reparatii ca toate aparatele defectate sunt arse din cauza retelei de alimentare cu curent electric - supratensiune. Ei (de la E..l) spun ca nu se poate dovedi lucru acesta. Si uite asa, am ramas cu o paguba de cateva sute de lei, din cauza.... cui? Este vreo lege care sa ma ajute in acest sens. Firma asta isi permite destul de multe, pt ca e singura pe piata. Si evident, nu putem renunta la curent. Mai adaug faptul ca momentan adun semnaturi de la mai multi localnici nemultumiti de intreruperile de curent, cu sau fara pagube (deocamdata). Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:37, 15 Octombrie 2012
Analizati cu responsabilitate clauzele contractului incheiat cu operatorul de energie electrica si daca nu evidentiati conditii/clauze speciale,aveti dreptul sa sesizati oficial ANPC prin care sa solicitati recuperarea prejudiciului financiar cauzat in urma intreruperilor de alimentare cu energie electrica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns negativ reclamatie, ma pot adresa anpc? Pitesti Pitesti In urma unei probabile supratensiuni, s-a ars placa electronica a centralei termice, lucru mentionat in PV de inlocuire a acesteia. Am facut o ... (vezi toată discuția)
Din cauza unor angajați ai primăriei s-a ars o mulțime de aparatură a firmei. unde să fac plângere, cum îmi pot recupera paguba? Nick37 Nick37 Buna seara! Sunt proprietarul unei firme de produse furajere. In seara aceasta, doi angajati ai primariei au vrut sa dea jos ghirlandele luminoase de pe ... (vezi toată discuția)
Legat de legislatia privind accesul la instalatia electrica Vasiliualex Vasiliualex Buna ziua, Un vecin, deranjat ca, \"vezi Doamne\" faceam zgomot in casa cu o bormasina,s-a dus si a umblat la panoul electric, intrerupandu-mi alimentarea ... (vezi toată discuția)