avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum pot opri o poprire instituita unui contract de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cum pot opri o poprire instituita unui contract de credit?

Buna ziua,


Am urmatoarea problema: mi-a fost instituita o poprire pe toate conturile din banci inclusiv pe contul unui card de credit ceea ce face imposibila plata catre aceasta banca a ratelor de credit.
Am propus plata intr-un cont colectiv sau transferul acestui card de credit catre o alta persoana insa banca a refuzat toate solutiile si ma ameninta cu penalizare la ridicarea popririi.
Ce este de facut?

Multumesc, Adrian.
Prima oara mi-au poprit conturile pentru ca au vazut ca iau salariul pe card...oricum. Pot face o contestatie la poprire? Daca da, unde se face? Are cineva vreun model?

multumesc.
Poti face da e foarte greu de crezut ca poti obtine ! Eu zic sa mergi la executorul in cauza sa vorbesti cu el direct ! e cea mai buna solutie ! Apoi hartii poti sa faci 1000! Mergi si stai de vorba cu el fata in fata ! Parerea mea si cadeti la o intelegere verbala , dupa care faci scris normal
Intereresativa la banca daca nu puteti plati direct la bancomatul bancii, sau la casierie, in asa fel incat banii sa intre direct in contul de card. Contul de card nu este un cont bancar, este un subcont creat special pentru facilitatea de credit. Intrand acolo banii, practic... nu pot fi blocati, ptr ca se acopera un sold negativ. ;) Poprirea e pusa pe contul bancar curent, nu poate fi pusa pe contul de card.

lasati deoparte ideea cu contestatia, nu veti face decat sa pierdeti niste bani.
Jocandi Causa a scris:

Poprirea e pusa pe contul bancar curent, nu poate fi pusa pe contul de card.


Exact, poprirea se face pe contul curent si banca la care platiti cardul nu poate opri acest lucru. Poate, insa, sa va ajute (si sa se ajute, caci banii sunt ai lor, pana la urma) infiintand un cont colector sau un cont alternativ pe numele altei persoane din care se va face retragere automata a sumelor datorate. Ati nimerit o banca necooperanta daca refuza sa va ajute, cunosc doua persoane care au rezolvat o problema identica in modurile pe care vi le-am descris anterior (cont colector si cont alternativ) si care, in prealabil, fusesera instiintate de bancile respective asupra popririi.... Insistati....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate pune poprire pe cardul de credit? ami20021968 ami20021968 Din documentarile facute pana acum, in ceea ce priveste poprirea pe salariu, am constatat ca abuziv( de catre banca si executorul judecatoresc) se pot bloca ... (vezi toată discuția)
Ridicare popririi pe contul de salariu (deblocare card pentru folosire bancomat) mihai000123 mihai000123 Am o problema cu privire la ridicarea popririi pe contul de salariu . Am primit adresa ridicare poprire de la executor in care scrie asa \\"va solicitam ... (vezi toată discuția)
Poprire cont de anaf si imposibilitate plata card credit feliciaND feliciaND Buna ziua, Am o poprire pe persoana fizica de la ANAF ca urmare a atragerii raspunderii solidare a asociatilor unei firme in insolventa. Ca urmare a ... (vezi toată discuția)